De Stichting Voedzaamland en chocolade atelier le Chat uit Alphen aan den Rijn slaan de handen ineen. Op het voedselpark aan de Ridderbuurt zijn veel fruitsoorten beschikbaar die zich heel goed lenen om bonbons mee te maken. Denk aan honingbessen, kruisbessen, frambozen, bramen, aardbeien, cranberries en nog veel meer.

Na uitgebreid testen komen binnenkort de eerste bonbons beschikbaar. In samenwerking met Eetbaar Alphen krijgen ze een leuke bestemming. Daarover binnenkort meer.

Uitgangspungen bij het maken van de bonbons:

  • alleen biologische ingredienten
  • alleen lokale ingredienten
  • handmatig geproduceerd en kleinschalig
  • verrassende combinaties met fruit, kruiden en specerijen.

Over Le chat Chocola
Wilbert de Greef maakt al meer dan 7 jaar chocola in Alphen aan den Rijn. Hij volgde zijn opleidingen o.a. bij de beroemde Belgische chocoladefabrikant Callebaut en het culinair centrum Beverwijk (patisserie opleiding).

Bestellen
Heeft u interesse in bonbons voor uw organisatie, neem dan gerust contact met ons op